NUSR-ET Markası Ankara'daki ikinci şubesinin ardından yakında dünya metropollerinde

Yeme-içme, eğlence sektörüne 2012 yılında giriş yapan, hızla gerçekleştirdiği ortaklık ve satınalmalar ile 37 marka ve 75 lokasyonla sektörün liderliğini kazanan D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management), Ankara'da uzun zamandır beklenen Nusr-Et Steakhouse açılışını gerçekleştiriyor.

2010 yılında İstanbul'da şef Nusret Gökçe tarafından kurulan Nusr-Et Steakhouse 2012 yılında D.ream portföyüne katılmıştı. Sunduğu benzersiz et çeşitleri ile İstanbul'da açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının ilk ve tek adresi haline gelen Nusr-Et Steakhouse, şimdi de Ankara Kavaklıdere' deki yeni yerinde hizmet vermeye başlıyor. D.ream CEO'su Levent Veziroğlu, Nusr-Et markasını dünyanın önemli metropollerine taşımak üzere çalışmalarını başlattıklarının bilgisini veriyor.

Nusr-Et Steakhouse, ilk restoranını 2010 yılında İstanbul' da açarak et severleri steakhouse kültürü ile tanıştırmış, benzersiz lezzetteki etlerini özenli, titiz servisi ile müşterilerine sunarak, kısa zamanda çok geniş bir müdavim kitlesine ulaşmıştı. 2012 yılında Doğuş Grubu' nun yeme-içme, eğlence sektöründeki iştiraki D.ream'in (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) kurulması ile de, Nusr-Et Steakhouse grubun ilgisini çeken ilk markalardan biri olmuş ve restoranın çoğunluk hisselerini alarak ortak olmuştu. İstanbul Nispetiye Caddesi üzerindeki restoranda ayda 25.000 den fazla müşteriye hizmet verdiklerini ve açıldıkları günden itibaren müdavimleri arasında çok sayıda Ankara' lı müşterilerinin bulunduğunu belirten Şef Nusret Gökçe, "Ankara'lı müşterilerimizin bizim için ayrı özel bir yeri var, et yemeyi seven, her şeyden önce etten çok iyi anlayan Ankara'lı müşterilerimiz bize işimizi daha iyi yapmamızda yol gösterici oldu. Sayın devlet büyüklerimizin ve Ankara'lı işadamlarımızın da dahil olduğu çok değerli bir müşteri grubu, restoranımızı açmamızdan itibaren İstanbul'a her geldiklerinde bizi ziyaret ettiler ve bir şubemizi de Ankara'da açmamız yönünde ısrarda bulundular. Şimdi D.ream'in gücü ile birlikte Ankara'nın en gözde bölgelerinden birinde, Kavaklıdere'de çok özel bir mekan açıyoruz. 1000 metrekarelik mekanımızda artık tüm Ankara'lı et severleri onların evinde ağırlayabileceğiz." açıklamalarında bulundu.

D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) CEO su Levent Veziroğlu ise açıklamasında "Ankara, Nusr-Et markası için İstanbul'dan sonra ikinci durak olacak. İstanbul Nispetiye Caddesi üzerinde Haziran ayında açtığımız restoranımız çalışmalarını çok başarılı şekilde sürdürüyor, mekanda ayda 25.000 den fazla misafir ağırlıyoruz. Önümüzdeki dönemde Nusr-Et restoranı New York, Dubai, Londra gibi büyük metropollerde açma planımız var. D.ream olarak, Nusr-Et' i bu metropollerde bir Türk markası olarak konumlamak ve büyük bir başarı hikayesi oluşturmakta çok kararlıyız" ifadelerine yer verdi.

Nusr-Et Steakhouse, Ankara Kavaklıdere'de, açık ve kapalı alanları ile birlikte 1000 metrekarelik 2 katlı yeni mekanında, 350 kişilik kapasitesi ile Ocak ayında hizmet vermeye başladı.



1

1